Clasamentul celor mai bune 10 tricouri RB-WR-WR din NFL pentru 2024

TF

Updated on:

Tricouri

Clasamentul celor 10 tricouri RB-WR-WR din NFL pentru 2024, Eagles conduc lista cu Saquon Barkley-A.J. Brown-DeVonta Smith, pre-sezon NFL este un lucru ciudat. Pentru noi, cei înnebuniți după fotbal, ne petrecem practic întreaga primăvară. Si prima parte a verii așteptând cu nerăbdare să vină această perioadă a anului. Și când se întâmplă, implorăm să se termine pentru a putea urmări sezonul regulat. M-am trezit în această situație aproximativ la jumătatea dublei de joia trecută Panthers-Patriots și Lions-Giants. De ce? Deoarece, pentru cele mai multe dintre meciuri. Am fost uitam baieti care vor fi în curând în spatele în linie la Dunkin’ Donuts. Noi nu vrem doar fotbal; vrem cele mai bune dintre cele mai bune de la fir la fir.

Când vorbim despre vedete, sigur că vorbim despre fundași, dar vorbim și despre receptori și running backs, în special cu Fantasy drafts chiar după colț. Unele echipe au marele noroc de a avea nu numai un jucător vedetă la una dintre aceste poziții. Ci o întreagă serie de jucători. Creând unele dintre cele mai puternice ofensive pe care le oferă liga. Ținând cont de acest lucru, vom identifica echipele care au cea mai bună combinație de doi receptori și un running back din NFL.

Tricouri
Photo: Derick E. Hingle, USA TODAY Sports

10. Tricouri Tennessee Titans

Primii doi WR: DeAndre Hopkins și Calvin Ridley
Cel mai bun RB: Tony Pollard

Tennessee și-a deschis portofelul în acest intersezon pentru a intra în acest top 10. Titans a intrat în agenția liberă pentru a-l adăuga pe Calvin Ridley prin intermediul unui contract pe patru ani, în valoare de 92 de milioane de dolari și, de asemenea, l-a angajat pe fundașul Tony Pollard pentru un contract pe trei ani tricouri, în valoare de 24 de milioane de dolari. Împerecheați-i pe cei doi cu DeAndre Hopkins – care a depășit 1.000 de yarzi sezonul trecut – și Will Levis are un arsenal destul de mare cu care să lucreze în primul său sezon ca titular cu normă întreagă.

Hopkins poate fi un pic lung în dinte. Dar în vârstă de 32 de ani, a avut o medie de 14,1 metri pe recepție în sezonul trecut. Care este cea mai bună medie de metri pe recepție din 2017. Între timp, Ridley s-a întors în NFL după o suspendare de un an pentru jocuri de noroc și a reluat cu ușurință de unde a rămas cu Falcons. Primind 76 de mingi pentru 1 016 yarzi și opt touchdown-uri pentru Jacksonville. La înălțimea sa, Ridley are capacitatea de a depăși chiar și aceste totaluri. În ceea ce îl privește pe Pollard, acesta nu a făcut un salt atât de mare pe cât se așteptau mulți anul trecut cu Dallas. Dar nu a fost nici pe departe un eșec. El a depășit 1.300 de metri de la scrimmage. Arătând calități atât ca alergător, cât și ca prinzător de pase.

9. Tricouri Chicago Bears

Primii doi WRs: DJ Moore și Keenan Allen

Cel mai bun RB: D’Andre Swift

La fel ca Tennessee mai sus, Chicago și-a petrecut sezonul interimar modernizându-și ofensiva. Desigur, bijuteria acestei reconstrucții este Caleb Williams, alegerea nr. 1, dar Bears au făcut o treabă excelentă construind ofensiva în jurul său. D’Andre Swift a fost unul dintre primii agenți liberi care au ieșit de pe tablă în această primăvară, Bears părând să-l facă o țintă principală. Swift vine după un sezon 2023 cu Philly, în care a înregistrat un record al carierei de 1 049 de metri de alergare și a terminat cu un total de 1 263 de metri de la scrimmage. Sănătatea va fi o problemă pentru el, dar dacă continuă să fie jucătorul pe care l-am văzut cu Eagles acum un an, atacul de alergare al lui Chicago va fi dinamic tricouri.

În ceea ce privește jucătorii de bandă, este de-a dreptul hilar faptul că am doi tipi evidențiați pentru Bears și asta nici măcar nu include alegerea globală nr. 9, Rome Odunze. În timp ce el este pas-catcher de viitor pentru Chicago, Allen și recent prelungit Moore sunt primele două opțiuni pentru Williams, și ce un duo ei sunt. În primul său sezon cu Bears în urmă cu un an, Moore a avut cel mai bun sezon de până acum, prinzând 96 de mingi pentru 1 365 de metri și opt touchdown-uri (toate cele mai bune din carieră). Și asta a fost pe fondul unui joc al fundașului foarte dificil. Între timp, Allen continuă să fie o pătură de siguranță în atacul de pase. În al 11-lea an, el a înregistrat un record în carieră de 108 capturi și peste 1.200 de metri primiți.

Williams nu ar trebui să ducă lipsă de ieșiri atunci când se retrage și își dă drumul în sezonul său de debutant.

8. Tricouri Seattle Seahawks

Cei mai buni doi WRs: DK Metcalf și Tyler Lockett

Cel mai bun RB: Kenneth Walker III

În general, după părerea mea, Seahawks sunt subestimați în perspectiva anului 2024. În mod specific, în ceea ce privește acest trio, același lucru se aplică. Metcalf continuă să fie un ciudat fizic și una dintre cele mai mari amenințări profunde din NFL. Chiar și în ceea ce a fost un an general negativ pentru Seattle în 2023, Metcalf a avut al doilea cel mai bun sezon din carieră în ceea ce privește numărul de metri primiți (1.114), iar cei 16,9 metri pe recepție au fost cei mai buni din carieră.

Tyler Lockett, între timp, poate fi în a doua jumătate a carierei sale, dar el este încă o țintă de încredere în jocul de pase. Până în sezonul trecut, el a avut patru ani consecutivi în care a înregistrat cel puțin 1.000 de metri primiți. Chiar dacă scade și mai mult în 2024, Seattle îl are pe Jaxon Smith-Njigba gata să urce.

În ceea ce privește terenul din spate, Kenneth Walker III a depășit pe furiș 1.100 de yarzi și a avut aproape două cifre de touchdown-uri în urmă cu un sezon. Și încă are doar 23 de ani. Există o șansă să nu-l fi văzut nici măcar zgâriind suprafața a ceea ce ar putea deveni, dar chiar dacă pur și simplu își menține standardul actual, este cineva pe care Geno Smith cu siguranță se bucură să-l aibă în backfield.

7. Tricouri Houston Texans

Primii doi WRs: Stefon Diggs și Nico Collins
Cel mai bun RB: Joe Mixon

Houston Texans a făcut exact ceea ce ar trebui să facă o echipă atunci când își dă seama că are un fundaș superstar în perioada de debut – a investit masiv în ofensivă. În acest sezon, texanii au făcut două schimburi importante pentru a stimula ofensiva, adăugându-i pe Stefon Diggs și pe Joe Mixon. De asemenea, au prelungit contractul cu Nico Collins pe trei ani. Diggs este un receptor de calibru All-Pro atunci când funcționează la capacitate maximă. Chiar și în ceea ce a fost considerat a fi un an de declin pentru jucătorul în vârstă de 30 de ani, acesta a avut 107 capturi și aproape 1.200 de metri. Împreună cu Diggs și Collins, care a explodat pe scenă anul trecut, Texanii au pretenția de a fi printre cele mai bune unități de receptoare din ligă (și asta fără a-l menționa pe Tank Dell) tricouri.

Mixon va fi esențial pentru această ofensivă, în special după o campanie 2023 în care au fost în ultima treime a ligii în ceea ce privește alergarea. Veteranul s-a luptat cu eficiența în ultimii ani, dar a avut o medie de patru yarzi pe transport anul trecut și 4,6 yarzi pe atingere. În 17 meciuri, a depășit 1.000 de yarzi la alergare și a avut peste 1.400 de yarzi de la scrimmage, alături de 12 eseuri. Este mult mai bine decât ceea ce primea Houston din teren în urmă cu un an tricouri.

6. Tricouri Tampa Bay Buccaneers

Primii doi WRs: Mike Evans și Chris Godwin
Cel mai bun RB: Rachaad White

Mă uit la Tampa Bay într-o lumină similară cu cea în care mă uit la Seattle. Doar că am o părere un pic mai bună despre Bucs. Totuși, de multe ori sunt trecuți cu vederea atunci când vorbim despre talentul lor de vârf la pozițiile de calificare. Această ofensivă are un membru al Hall of Famer în persoana lui Mike Evans. Care face ca înregistrarea unui sezon de 1.000 de yarzi să fie la fel de ușoară ca verificarea corespondenței în fiecare zi. Evans a avut 10 sezoane consecutive cu 1.000 de yarzi și vine după un sezon 2023 în care a fost în a doua echipă All-Pro și a condus NFL la touchdown-uri primite (13).

În timp ce vorbim despre șirul său de 1.000 de yarzi o grămadă, Godwin atingând acest lucru în patru din ultimele sale cinci sezoane nu zboară oarecum sub radar. Godwin a jucat un sezon complet de 17 meciuri anul trecut și a prins 83 de mingi pe drumul spre 1.024 de metri. Producția de touchdown-uri nu a fost tocmai prolifică. Deoarece a găsit zona de finalizare doar de două ori prin aer, dar acest lucru se datorează în mare parte dominației lui Evans tricouri.

Când vorbim despre fundași cu dublă amenințare. Numele lui Rachaad White ar trebui probabil să apară mai devreme decât o face. În timp ce el a arătat flash-uri de potențialul său ca un începător în 2022. Campania a doua lui White a fost o petrecere coming-out. El a purtat un volum de muncă masiv de 336 de atingeri. Dar a transformat-o în 1.539 de metri de la scrimmage și nouă touchdown-uri. El a prins 91,4% din țintele sale în urmă cu un an. Astfel încât eficiența sa ca un pas-catcher lasă puține îndoieli. Acestea fiind spuse, dacă își poate îmbunătăți media de 3,6 yards per carry, va fi luat în considerare pentru tricouri Pro Bowl.

5. Tricouri Cincinnati Bengals

Primii doi WRs: Ja’Marr Chase și Tee Higgins
Cel mai bun RB: Zack Moss

Pe măsură ce intrăm în top cinci, se simte că există un salt de nivel definitiv. Acum, intrăm în domeniul jucătorilor dintr-o ofensivă respectivă care ar putea susține că este cel mai bun jucător la poziția sa. Pentru Ja’Marr Chase, acest lucru este absolut valabil. Când este sănătos, nu există niciun jucător care să poată atinge plafonul pe care îl are el. Ca începător în 2021, a intrat în scenă cu o campanie de 1.400 de yarzi. Deși nu a mai atins acele înălțimi de atunci, el a fost printre cei mai buni din ligă. Chiar și pe fondul problemelor de accidentare ale lui Joe Burrow. Chase a prins 100 de mingi pentru prima dată în carieră și a avut 1.216 metri primiți. Dacă el și Burrow pot rămâne sănătoși pentru un sezon complet. El este ferm în cursa pentru jucătorul ofensiv al anului.

În timp ce sunt în primele cinci din această listă în acest moment, întrebarea cu Bengals, cu toate acestea. Este cât timp vor putea să îi păstreze pe Chase și Tee Higgins. Acesta din urmă joacă în prezent pe eticheta de franciză, iar viitorul său dincolo de 2024 cu Bengals este cel puțin neclar. Cu toate acestea, Higgins este mai mult un 1B decât este un receptor nr. 2. În timp ce a fost limitat la 12 jocuri anul trecut. El a avut o carieră-cel mai bun 15,6 metri pe recepție. În timp ce caută să se întoarcă într-o campanie sănătoasă în 2024. El ar trebui să arate ca jucătorul care a fost în cele două sezoane anterioare, când a depășit 1.000 de metri.

În ceea ce privește poziția de running back. Cred că adăugarea lui Zack Moss a fost una dintre cele mai subestimate mișcări ale sezonului rece. Contractul său – o înțelegere de doi ani, 8 milioane de dolari – nu a rupt banca. Dar Moss a fost fantastic pentru Colts în 2023. Ofensiva nu a sărit o bătaie în timp ce Moss a intrat sub presiune după ce Indy l-a pierdut pe Jonathan Taylor pentru o perioadă prelungită. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a alergat pentru 794 de yarzi și cinci eseuri în 14 meciuri (opt ca titular) și a prins 27 de mingi pentru 192 de yarzi și alte două eseuri. Prin obținerea unei îmbunătățiri la fundașul Burrow și prin faptul că apărarea adversă își face mai multe griji cu privire la oprirea lui Chase și Higgins. Tricouri Moss ar putea fi poziționat pentru un prim sezon puternic în Cincinnati.

4. Tricouri Los Angeles Rams

Primii doi WRs: Cooper Kupp și Puka Nacua
Cel mai bun RB: Kyren Williams

Pentru o echipă căreia nu i-ar fi putut păsa mai puțin de selecțiile din ultimii ani. Los Angeles Rams au avut o evoluție fantastică în NFL Draft. În 2022, ei au adăugat Kyren Williams în runda a cincea. După ce s-a dezvoltat în mare parte în spatele scenei. Williams s-a dovedit a fi printre cei mai buni fundași din NFL în timpul celui de-al doilea sezon. Alergând pentru 1.144 de metri și 12 eseuri. Cei 95,3 metri de alergare pe meci ai jucătorului în vârstă de 23 de ani au fost cei mai mulți din ligă și a avut o medie de cinci metri pe transport. În plus față de ceea ce producea ca alergător. A mai prins 32 de pase pentru 206 yarzi și alte trei goluri în drumul său spre a doua echipă All-Pro și Pro Bowl.

Mai recent, Puka Nacua a fost cea mai mare descoperire a L.A. în draft. Jucătorul de mâna a cincea din 2023 de la BYU a reușit cel mai bun sezon de debutant al unui receptor. Nacua a stabilit noi recorduri pentru un singur sezon de recepții (105) și metri primiți (1 486) pentru un debutant anul trecut, dovedindu-se a fi ținta principală pentru Matthew Stafford. Sezonul impresionant al lui Nacua s-a prelungit și în sezonul următor. Când a explodat pentru 181 de yarzi (un nou record pentru un debutant într-un singur meci din playoff) în timpul Super Wild Card Weekend. Și dacă de asta a fost capabil în primul an, cerul este limita pentru el în viitor.

În timp ce Williams și Nacua au primit cea mai mare parte a faimei anul trecut. Cooper Kupp nu este atât de departe de a câștiga tripla coroană de recepție. Chiar dacă s-a luptat cu accidentarea anul trecut. Kupp a terminat cu 737 de metri și cinci touchdown-uri în 12 meciuri. Dacă își revine la formă acum că este sănătos. Ofensiva tricouri Rams ar putea atinge un nivel și mai ridicat în 2024.

3. Tricouri Miami Dolphins

Primii doi WRs: Tyreek Hill și Jaylen Waddle
Cel mai bun RB: De’Von Achane

Îl pun pe De’Von Achane ca cel mai bun alergător pentru Miami. Ceea ce pare aproape un sacrilegiu având în vedere ce a făcut Raheem Mostert în 2023. Acestea fiind spuse, Achane este proiectat să fie „tipul” pentru această echipă din spatele terenului, deci este justificat. Vorbind despre Mostert, el a arătat sezonul trecut că un running back în această ofensivă este capabil să pună numere ridicole. El a condus NFL cu 18 touchdown-uri și a fost la egalitate cu Christian McCaffrey, câștigătorul titlului de Jucătorul ofensiv al anului, pentru cele mai multe touchdown-uri totale de la scrimmage (21).

Chiar și în eșantionul său mic de 11 meciuri jucate ca începător, Achane a arătat un potențial de elită. A alergat pentru 800 de metri, cu o medie remarcabilă de 7,8 metri pe transport și opt eseuri. În două dintre cele patru meciuri pe care le-a început. A alergat peste 100 de yarzi, inclusiv o izbucnire de 151 de yarzi în Săptămâna 5 împotriva celor de la Giants. Din punctul meu de vedere, este un candidat de calibru mic pentru titlul de Jucătorul ofensiv al anului.

Deși personal sunt încântat de cel de-al doilea sezon al lui Achane. El nu este nici măcar capul de afiș al acestei ofensive. Asta merge la wideouts viteză Tyreek Hill și Jaylen Waddle. Cu Hill, el este un talent unu-la-unu. Pentru un minut, veteranul a flirtat cu un sezon de 2.000 de yarzi anul trecut și a terminat cu cea mai bună primire din ligă, de 1.799 de yarzi. Ofensiva trece prin el și chiar dacă apărarea adversă știe asta, nu îl poate opri. Cât despre Waddle, el este un fel de Hill-lite. Are o viteză extraordinară și a înregistrat 1 000 de metri în fiecare dintre primele sale trei sezoane. Similar cu ceea ce s-a spus despre tricouri Higgins, el este mai mult un 1B decât un nr. 2.

2. Tricouri San Francisco 49ers

Primii doi WRs: Brandon Aiyuk și Deebo Samuel
Cel mai bun RB: Christian McCaffrey

Nu știu cât timp San Francisco va fi în această categorie din cauza unei tranzacții iminente Brandon Aiyuk la Pittsburgh. Dar în acest moment el este un 49er, așa că se califică în fruntea acestei liste. Începând cu Aiyuk, care a fost unul dintre cei mai eficienți receptori din ligă anul trecut, având 1.342 de metri primiți din doar 75 de recepții. Acest lucru a fost suficient pentru a obține o a doua echipă All-Pro și – la un moment dat – o prelungire profitabilă.

Cât despre Samuel, el este briceagul elvețian al ofensivei lui Kyle Shanahan. Atacantul veteran s-a aliniat ca un receptor tradițional și a lucrat din spatele terenului. Incercând să pună mingea în mâinile lui cât mai des posibil. Sezonul trecut a fost unul dintre cele mai bune de când a intrat în NFL. Având 1 117 yarzi de pe teren și 12 eseuri totale, ambele fiind al doilea cel mai mare din cariera sa.

Cu toate acestea, elementul cheie al atacului este Christian McCaffrey. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani vine după un sezon 2023 istoric. In care a depășit 2.000 de metri și 21 de touchdown-uri totale. McCaffrey a condus NFL cu 1 459 de yarzi de alergare și a fost un motiv monumental pentru care Niners au fost în Super Bowl.

1. Tricouri Philadelphia Eagles

Primii doi WRs: A.J. Brown și DeVonta Smith
Cel mai bun RB: Saquon Barkley

Acest lucru seamănă mai mult cu primele trei runde ale cuiva din liga lor de fotbal Fantasy decât cu o listă NFL reală. Eagles au făcut o explozie monstruoasă în acest ciclu de agenți liberi. Luându-l pe Saquon Barkley de la New York Giants. În timp ce D’Andre Swift s-a dovedit a fi o opțiune solidă pentru ei în spatele terenului. Barkley ridică plafonul grupului de poziții atât ca alergător pur, cât și ca receptor.

Am fost prezent marți la antrenamentul comun al Philadelphiei împotriva Patriots din Foxborough. Iar legătura dintre Hurts și Barkley pare să fie deja în afara graficelor. Deoarece s-au conectat pentru un touchdown profund pe o rută de roată în exerciții competitive. Aceasta este de departe cea mai bună echipă în care Barkley a jucat vreodată. Iar Eagles au acum luxul de a avea un fundaș capabil să depășească 1.500 de yarzi de scrimmage într-un anumit sezon.

În timp ce Barkley poate fi începător, ofensiva Philadelphia merge atât de departe ca A.J. Brown și DeVonta Smith ia-o. Smith este prototipul 1B, la fel ca Higgins și Waddle, dar simt că este capabil să facă un salt la un nivel superior. A depășit 1.000 de yarzi în fiecare dintre ultimele două sezoane și vine după un an 2023 în care a prins cele mai bune 72,3% din țintele sale. În ceea ce îl privește pe Brown. El este pur și simplu unul dintre cei mai buni jucători pe care NFL îi are de oferit. El a fost un armăsar în esență din prima zi în timpul zilelor sale cu Tennessee Titans. Dar a sărit la statutul de superstar, deoarece aderarea Philly. A adunat două sezoane consecutive de 1.400 de yarzi și a prins 100 de mingi pentru prima dată în carieră în 2023.

(Top photo: Scott Boehm, AP News)

FAQ

NFL (National Football League) este cea mai mare și mai prestigioasă ligă profesionistă de fotbal american, formată din treizeci și două de echipe din orașele și regiunile Statelor Unite. Echipele din ligă sunt împărțite în două conferințe: Conferința de fotbal american AFC și Conferința națională de fotbal NFC. Fiecare conferință este apoi împărțită în patru divizii formate din câte patru echipe fiecare, denumite Nord, Sud, Est și Vest. În timpul sezonului regulat al ligii, fiecare echipă joacă șaisprezece meciuri pe o perioadă de șaptesprezece săptămâni, în general din septembrie până în decembrie. La sfârșitul sezonului regulat, șase echipe din fiecare conferință joacă în playoff-ul NFL, un turneu cu o singură eliminare cu douăsprezece echipe care culminează cu campionatul NFL, Super Bowl. Acest meci are loc într-un loc preselectat, care este de obicei un oraș care găzduiește o echipă NFL. O săptămână mai târziu, jucătorii all-star selectați din AFC și NFC se întâlnesc în Pro Bowl, care are loc în prezent în Honolulu, Hawaii. Super Bowl este cel mai urmărit eveniment din America în fiecare an, iar weekendul Super Bowl a devenit o sărbătoare națională aproape neoficială.

În sezonul oficial 2024 al NFL vor avea loc 272 de meciuri. Sezonul – care începe joi, 5 septembrie, cu campionii în exercițiu ai Super Bowl-ului, Kansas City Chiefs, care îi găzduiesc pe Baltimore Ravens – va cuprinde 18 săptămâni de meciuri. Sezonul regulat se încheie cu 16 jocuri de divizie în săptămâna 18.

Întregul program al sezonului NFL este anunțat în același timp, deși în cele 24-48 de ore dinaintea publicării programului complet, anumite meciuri individuale pot fi anunțate sau divulgate, cum ar fi meciul de deschidere a sezonului, meciurile din prima săptămână sau o revanșă Super Bowl. Programul sezonului NFL este un moment-cheie al sezonului secund în fiecare an.

Echipele din NFL au programul lor înainte de anunțul oficial al ligii, iar echipele îl vor dezvălui de obicei cu ajutorul unor materiale video creative pe conturile de social media.

În zilele premergătoare anunțului oficial, jocurile individuale se scurg de obicei și reporterii echipei le vor împărtăși pe Twitter. Între meciurile internaționale din NFL, meciurile de deschidere de acasă și meciurile individuale raportate de redactorii echipei, nu este neobișnuit ca fanii să aibă o idee relativ bună despre programul unei echipe înainte ca acesta să fie anunțat oficial.

Super Bowl 2025 va avea loc pe 9 februarie 2025 în New Orleans, la Caesars Superdome. Super Bowl 60 din 2026 va avea loc la Levi’s Stadium.

NFL începe în fiecare an cu 3 săptămâni de pre-sezon în luna august. Sezonul regulat începe în săptămâna de după Ziua Muncii (sărbătorită în prima zi de luni a lunii septembrie în SUA) și durează 18 săptămâni. Fiecare echipă joacă 17 meciuri, cu 1 „săptămână bye” prestabilită (o săptămână aproape de mijlocul sezonului în care nu joacă). La sfârșitul sezonului regulat, primele 7 echipe din fiecare conferință (4 câștigătoare de divizii și 3 echipe wild card) avansează în playoff. Câștigătoarele finale ale jocurilor de campionat din AFC și NFC se vor înfrunta în februarie la Super Bowl, pentru a desemna campionii NFL ai anului.

Experiența Super Bowl este mult mai mult decât un simplu meci de fotbal! A merge să vezi un meci Super Bowl live este o aventură electrizantă, de neuitat, de proporții epice, iar biletele sunt greu de găsit. O adevărată sărbătoare a sportului favorit al Americii, acesta include un incredibil concert live în pauză și este, de asemenea, cea mai mare transmisie de televiziune a anului în SUA, cu o medie de 123,4 milioane de telespectatori! Pentru a încheia sezonul NFL 2024, Super Bowl LIX este programat să se joace la Caesars Superdome din New Orleans pe 9 februarie 2025. Dacă doriți să vă răsfățați sau să răsfățați pe cineva special la evenimentul de fotbal NFL al anului, verificați biletele Super Bowl disponibile pe StubHub.

În sezonul 2023 al NFL, campionii în exercițiu, Kansas City Chiefs, i-au învins pe San Francisco 49ers, devenind prima echipă care repetă titlul de campioni la Super Bowl de la New England Patriots 2004. Patrick Mahomes, fundașul echipei Chiefs, a fost desemnat MVP al Super Bowl-ului, devenind astfel cel de-al treilea jucător din istoria NFL care obține victorii consecutive la Super Bowl MVP. 2 fundași au ajuns la egalitate la numărul total de touchdown-uri în sezonul regulat 2023, cu câte 21 de touchdown-uri fiecare, Raheem Mostert de la Miami Dolphins și Christian McCaffrey de la 49ers. Și AFC North a făcut istorie când toate cele 4 echipe din divizie au terminat sezonul cu un procentaj de victorii de peste 0,500, ceea ce este prima dată când o întreagă divizie a realizat

La începutul sezonului regulat 2024, Pittsburgh Steelers și New England Patriots rămân la egalitate, fiecare având 6 Super Bowl-uri câștigate. La mică distanță, cu câte 5 victorii, se află San Francisco 49ers și Dallas Cowboys. Tom Brady are mai multe inele Super Bowl decât orice alt jucător din istoria NFL, după ce a câștigat al 7-lea său campionat la Super Bowl 55.

Acesta este un subiect extrem de dezbătut, deoarece NFL are mulți sportivi stelari care joacă la cel mai înalt nivel, în fiecare sezon. Unele dintre vedetele fotbalului care sunt enumerate în mod repetat printre cei mai buni jucători NFL din toate timpurile includ: Tom Brady, Jim Brown, Dick Butkus, Aaron Donald, John Elway, Joe Green, Ray Lewis, Peyton Manning, Dan Marino, Joe Montana, Walter Peyton, Jerry Rice, Barry Sanders, Emmitt Smith, Lawrence Taylor, Johnny Unitas și Reggie White.

Leave a Comment